Over TopX

Margot Volten richtte in 2006 TopX op. Omdat zij voelde dat het anders kon, persoonlijker, prettiger. Zonder files naar het westen, met een goede balans tussen werk en privé en met invulling van individuele wensen. Kort gezegd: Leuk werk in de buurt, inclusief een persoonlijk pakket.

Margot en  Erna Hogeveen zijn het gezicht van TopX. Volledig bekend met het ICT-speelveld in het noorden waarop zij al 25 jaar actief zijn. Enthousiast, betrokken en vanuit win-win voor iedereen, verbinden zij dagelijks leuke mensen aan leuke opdrachten en opdrachtgevers.

Ambitie

Waar staat TopX over 5 jaar? Met maximaal 50 gemotiveerde ICT-professionals doen we leuke opdrachten in het noorden met focus op de kerngebieden Ontwikkeling & Ontwerp, Kwaliteit & Testen en Applicaties & Implementaties (van bijvoorbeeld AFAS). Daarnaast zijn we leverancier van specialistische diensten en producten zoals TopX Geo-ICT.

Onze ambities op een rij:

  • TopX doet, met leuke mensen, leuke opdrachten in het noorden.
  • De menselijke maat regeert. Niks bedrijfsfeesten voor 950 man. Met maximaal 50 medewerkers staat TopX voor kwaliteit en flexibiliteit.
  • Wij kennen onze klanten en onze mensen. De lijnen blijven kort. Wij leveren gemotiveerde professionals: ICT-specialisten met de TopX-factor!
  • Onze medewerkers zijn zelfstandige individuen. Zij hebben de vrijheid en de ruimte om zich te ontwikkelen. We ondernemen samen en bewaken de balans tussen werk en privé.
  • TopX levert specialistische diensten en producten. Deze worden uitgevoerd en zijn ontwikkeld door onze ondernemende professionals.

Cultuur

TopX is nuchter, no-nonsense en ongedwongen. Je voelt je welkom, gezien en gehoord. Je kunt zijn wie je bent. Bij ons werken meer dan 30 leuke, ondernemende mensen die weten wat ze willen. TopX faciliteert hun groei met maatwerk opleidingsplannen en -trajecten. Wij kennen elkaar, helpen elkaar en doen regelmatig gezellige dingen samen.

Wij vinden het belangrijk dat je energie hebt voor je werk, maar ook voor thuis en je ontwikkeling. Ons vitaliteitsplatform ondersteunt hierbij op drie gebieden: Mentaal flexibel, Fysiek fit en Ontwikkeling & Ondersteuning. Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding op het gebied van gezondheid dan kun je terecht bij onze externe vitaliteitscoach Henk-Jan Dolsma van Boemerang Voeding & Leefstijl.

Consultants sparren via specifieke app-groepen en spreken af op ons kantoor. Zes keer per jaar is er een workshop. Deze combineren wij met bijzondere uitjes zoals wadlopen, dirt-karten, powerboat varen en footgolf. Rond de kerst gaan we lekker uit eten en is er een verrassend kerstpakket, samengesteld door eigen consultants.

TopX werkt onder meer voor

Onderscheidend vermogen

Wij onderscheiden ons door ruimte voor ondernemen. Als mensen willen ondernemen vanuit hun vaste dienstverband bij TopX, dan faciliteren wij dat. Met tijd, geld en marketing. Zo’n 40% van onze consultants werkt met ondersteuning van TopX aan nieuwe oplossingen. Onder Initiatieven lees je over de innovaties die zij ontwikkelen.