TopX

TopX  is leverancier van specialistische diensten en producten op de volgende drie kerngebieden:

Wat kan je verwachten van TopX?

TopX biedt Consultancy diensten aan op de ICT-markt in Noord-Nederland. Onze professionals zijn gespecialiseerd in ontwikkeling en beheer van onder meer AFAS, SAP, Java, .NET en UiPath (RPA) applicaties. Met ruim 25 jaar noordelijke ICT-ervaring, hebben wij een groot netwerk.

Ook ZZP-ers bemiddelen wij graag. Dit doen wij rechtstreeks bij de opdrachtgever (geen ketenconstructies). Met inachtneming van wet- en regelgeving, transparante tariefstelling en snelle betaling.

Voor moeilijk in te vullen vacatures, leveren wij tevens werving & selectie.

Consultancy

Je bent een ervaren ICT-specialist (HBO/WO) en actief bezig met je carrière. Je weet wat je kunt en wat je wilt: Leuk werk in de regio, met een goede balans tussen werk en privé. Wij helpen jou je dromen en ambities waar te maken. Flexibel. Met een speciaal voor jou samengesteld pakket.

Je past bij TopX en wil graag opdrachten uitvoeren voor onze opdrachtgevers in Noord-Nederland. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring, staat stevig in je schoenen en wilt doorgroeien. Wij gaan voor een lange termijn relatie. TopX biedt goede arbeidsvoorwaarden en helpt je in je ontwikkeling. Mentaal, fysiek en professioneel.

Bij TopX krijg je de ruimte om je eigen pad te bepalen. De lijnen zijn kort. Een standaard functiehuis kennen wij niet. Wij ondernemen met jou. Open en eerlijk. Bij ons krijg je maatwerk voor jouw doelen. In opdrachten, middelen, opleidingen, coaching en begeleiding.

Wij werken onder meer voor DUO, CJIB, RDW, Dictu, Avebe, Gasunie, Essent, PostNL, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, Landstede, UMCG, Afterpay en diverse gemeenten in de regio. Van daaruit kijken we samen verder. Wat past bij je? Welke nieuwe stap wil je maken? Waar wil jij zijn over 5 jaar?

Werving & selectie

Wij schakelen snel. Vooraf krijgt u duidelijkheid over de verwachte levertermijn en ons vaste tarief. No cure no pay.

Wij hebben een groot netwerk van professionals die zowel werkzaam zijn in ICT-functies op het gebied van test, ontwikkeling en beheer als in adviserende en leidinggevende functies. Vanuit ons netwerk benaderen wij snel de juiste mensen voor u.