TopX Applicaties & Implementaties

De wereld verandert continu. Daarmee veranderen ook de behoeftes van organisaties op ICT-gebied. Uniformiteit en flexibiliteit staan centraal bij het kiezen van ICT-oplossingen. Zoveel mogelijk werken op dezelfde manier, maar medewerkers ook de ruimte geven om te werken zoals zij willen.

Upgraden of overstappen?

Systemen verouderen. Nieuwe functionaliteit waaraan een organisatie behoefte heeft, zit niet in de huidige versie, maar wel in een nieuwe versie. Maar hoeveel rek zit er nog in het huidige systeem?  Is investeren in een upgrade nog wel verstandig? Dat is in ICT altijd een belangrijke vraag. Wat is beter? Doorgaan met het huidige systeem of overgaan op een nieuw systeem?

Onze consultants helpen organisaties bij het maken van deze afweging. Welke ontwikkelingen / groeimogelijkheden zijn er met het huidige systeem? Wat is er op de markt? Welke mogelijkheden hebben vergelijkbare nieuwe(re) systemen? Wat zijn specifiek voor uw organisatie sterke en zwakke punten van die systemen en in welke fase van de product levenscyslus zitten de verschillende systemen? Informatie op basis waarvan u de beste keuze voor de investering van uw ICT-budget kunt maken.

Migratie / implementatie

Is er een keuze gemaakt? Dan ondersteunen TopX-consultants bij de migratie of implementatie. TopX heeft ervaren consultants met uitgebreide kennis van AFAS, SAP, Successfactors (SAP), OWS (Ortec), Azure en diverse andere systemen. Zij denken, vanuit hun brede pakketkennis, mee in flexibele oplossingen bij de inrichting.

Beheer

Na livegang van een pakketimplementatie of software release, komt het aan op goed beheer. Problemen en vragen in kaart brengen en oplossen. Maar ook finetunen: De inrichting van het systeem verder optimaliseren voor nog beter gebruik.

TopX beschikt over functioneel- en applicatiebeheerders die problemen oplossen en vragen beantwoorden. Die meedenken en verbetervoorstellen doen voor een optimale inrichting.

Onze beheerders hebben brede kennis van AFAS, SAP, Successfactors (SAP), OWS (Ortec), Azure en diverse andere systemen.