Green on – ’s Werelds leukste en meest productieve manier van werken

23 februari 2023

Wat zijn de geheimen voor een succesvolle samenwerking binnen teams, zelfs onder de meest extreme omstandigheden? In een boeiende presentatie heeft Richard Bergmans ons donderdag meegenomen in de wereld van de Special Forces en tips gegeven hoe we hun werkwijze en principes kunnen vertalen naar onze werkomgeving.


Er stond meer op de agenda deze avond! We hebben teruggekeken op 2022: wat een geweldig jaar was dat voor TopX! We hebben mooie bedrijfsresultaten behaald, leuke nieuwe collega’s verwelkomd en het hoogtepunt was toch wel onze fantastische jubileumreis naar Dublin.
Maar we blijven niet hangen in het verleden, we kijken natuurlijk vooruit, wat gaan we doen in 2023? De plannen zijn met elkaar gedeeld en de uitvoering daarvan komt dit jaar zeker voorbij in onze LinkedIn berichten.

Een TopX meeting is geen TopX meeting zonder ontspanning, bijpraten en lekker eten. Deze avond was er ook de mogelijkheid om op ongedwongen wijze een leuke profielfoto te laten maken of om samen met een collega op de foto te gaan. Anniek Marijn Kruijer 📷 verzorgde een leuke fotoshoot. Aan het einde van de avond ging iedereen naar huis met een TopX-voorraadpot gevuld met 50 verschillende paaseitjes, leuk voor op kantoor (of voor thuis 😉).


Lijkt het jou, na het lezen van deze post, ook leuk om deel uit te maken van ons team, neem dan contact met één van ons op en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden binnen TopX en TopX Infra.

Margot Volten ☎ 0610310971 📧 m.volten@topx-group.nl
Carlo Loorbach ☎ 0626023880 📧 c.loorbach@topx-infra.nl
Erna Hogeveen-Hebels ☎ 0651298818 📧 e.hogeveen@topx-group.nl

Alle berichten