Alle vacatures
Alle vacatures

TopX is actief op de ICT-markt in Noord-Nederland. Onze consultants zijn werkzaam op het snijvlak van Business en IT. Ze adviseren en zijn werkzaam bij onze opdrachtgevers in verschillende expertise gebieden. TopX consultants krijgen de ruimte om zelf initiatieven te nemen.

TopX in het kort

Inspirerend en verfrissend, sociaal en betrokken. Wij zijn wars van eenheidsworst, keurslijven en verplichte nummers. Bij TopX werken individuen: leuke, ondernemende mensen die weten wat ze willen en daarvoor de ruimte krijgen. De menselijke maat is een kernwaarde van ons bedrijf. Bij TopX kent iedereen elkaar en we doen regelmatig gezellige dingen samen.

Meer over TopX

Werken bij TopX

Je bent een ervaren specialist, actief met je carrière. Je weet wat je kunt en wat je wilt: Leuk werk in de regio, met een goede balans tussen werk en privé. Wij helpen jou je dromen en ambities waar te maken. Flexibel. Met een speciaal voor jou samengesteld pakket.

  • Ben je HBO/WO geschoold, heb je al (enige) werkervaring als ICT-specialist en zie je een leuke vacature?
  • Pas je slecht in een keurslijf en heb je graag invloed op je eigen carrièreontwikkeling?
  • Werk je graag in een platte organisatie waar iedereen elkaar persoonlijk kent, ondernemen wordt aangemoedigd en mondigheid wordt gewaardeerd?

Laat van je horen! Reageer op één van onze vacatures of mail ons je CV.