TopX Infra, voor oplossingen van A tot Z

U wilt uw ICT veranderen/optimaliseren. De wereld verandert snel en op het gebied van technologie,  is er meer mogelijk dan ooit. Dit is nog eens versneld door het nieuwe normaal! Maar welke oplossing past het beste bij u?

Bij TopX Infra zoeken wij altijd een oplossing waarbij technologie, bedrijfsvoering en informatievoorziening in balans zijn. ICT mag nooit een doel op zich zijn. Het moet uw primaire bedrijfsvoering ondersteunen én uw organisatie verder brengen in de digitale transformatie. Steeds meer processen zijn te digitaliseren. Zodat organisaties efficiënter kunnen werken en meer inzicht krijgen en daardoor nog beter kunnen sturen. Maar welke systemen ondersteunen en optimaliseren úw processen? En welke begeleiding hebben uw medewerkers nodig om nieuwe systemen goed in de vingers te krijgen?

TopX Infra levert specialisten die werken voor ú. Van A tot Z. Dit betekent dat wij:

  • Vanaf het begin met u meedenken.
  • Op alle kennisgebieden ondersteuning bieden. Van het uitwerken van de vraag tot het bepalen van de beste oplossing. Van installatie, conversie en migratie tot het moment dat de nieuwe systemen optimaal bij u werken. Wij hebben alle expertise aan boord.

Meedenken

Om ICT voor ú te laten werken, is inzicht in uw situatie cruciaal. Dit begint met een goed gesprek. Welk doel wilt u bereiken met het aanpassen van uw ICT? Zoekt u meer stuurinformatie, borging van ISO-processen, wilt u efficiënter werken, of werken vanuit de Cloud? En wat betekent dit voor uw ICT? Sparren kan altijd bij ons. Snel en vrijblijvend. Met meer dan 25 jaar ervaring in de ICT, is het onze drive om organisaties te helpen en realiseren van optimale oplossingen.

Capaciteit op maat

Afhankelijk van uw vraagstuk en behoefte, leveren wij u de benodigde kennis: systeem-/werkplekbeheerders,  Microsoft specialisten, projectleiders en programmamanagers.  Zij werken nauw samen met uw eigen ICT-specialisten. Als wij onze opdracht bij u hebben afgerond, zijn uw specialisten volledig vertrouwd met uw nieuwe ICT-omgeving.